Game releases: Week 40

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we dat FIFA eindelijk uit is gekomen voor de fans. wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week Zien we de terugkeer van Tony Hawk op de consoles! Zit er iets voor jou tussen?

Niet heel erg veel spectatculairs deze week, maar wel een nieuw basketbal en skateboard spelletje .Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 40.

Stairs: PC, beschikbaar op 28 september.
Stairs is een first person horror game die je meeneemt in het verhaal van drie vermiste personen die je door de ogen van een journalist gaat bekijken.

Jotun: PC, beschikbaar op 29 september.
Deze game gebaseerd op exploring vind plaats in een mythologisch verleden van de Noormannen.

LEGO Dimensions: PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One beschikbaar op 29 september.
Een LEGO game met werkelijk alles erop en eraan, wil jij LEGO harry potter mixen met Ninja LEGO? Geen probleem. Het is net als gewoon LEGO, maar dan digitaal.

Might & Magic Heroes VII: PC, beschikbaar op 29 september.
In de trailer hieronder zie je de ontwikkeling van deze turn-based strategy game met diepe story elementen, wow!

NBA 2K16: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, beschikbaar op 29 september.
Vorige week voetbal, de week daarvoor ook al voetbal, nee.. Deze week krijgen we een nieuwe basketbal game erbij.

Jerry McPartlin: PC, beschikbaar op 30 september.
Deze point-and-click stijl game neemt je mee naar het verhaal van een rock en roll ster in de jaren 50.

Orbit: PC, Xbox One, beschikbaar op 30 september.
Iedereen kent wel het spelletje Space Invaders van vroeger, dit is net zoiets alleen dan nieuwer.

Animal Crossing: Happy Home Designer: 3DS, beschikbaar op 2 oktober.
Deze game is precies wat het lijkt, namelijk een home disigner game in de stijl van Animal Crossing, leuk voor de kleintjes? Of zitten jullie al te popelen tot dit spel eindelijk in de rekken verschijnt?

Fallout Anthology: PC, beschikbaar op 2 oktober.
Fallout 1, Fallout 2 en Fallout 3, de complete collectie in een mooie mini-nuke met een ruimte open gelaten om straks jouw Fallout 4 game in te stoppen.

Tony Hawk’s Pro Skater 5: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, beschikbaar op 2 oktober.
Aww yeak! Tony Hawk is terug met een nieuwe Pro Skater, eindelijk weer lekker oldschool skateboarden! Nu even bidden voor een nieuwe American Wasteland?

Lost Horizon 2: PC, beschikbaar op 2 oktober.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek