Game releases: Week 41

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we een compact lijstje met toch een aantal bekende games. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week ziet het er weer mager uit, de grote games laten zich niet zien tot de kerstman in de buurt is. Zit er iets voor jou tussen?

Weer een magere week deze week, we zullen nog even moeten wachten tot de grote namen om de hoek komen! Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week XX.

Dengeki Bunko: Fighgting Climax: PlayStation 3, PlayStation Vita, beschikbaar op 6 oktober.
Een 2D vecht spel met bekende characters van Dengeki Bunko die het tegen elkaar zullen opnemen in een SEGA gestijlde omgeving.

Rock Band 4: PlayStation 4, Xbox One, beschikbaar op 6 oktober.
Tijd om de gitaar uit de kast te trekken en weer lekker te gaan rocken voor je tv scherm in Rock Band 4!

Sayonara UmiharaKawase: PC, beschikbaar op 6 oktober.
Een 2D puzzel platform game die makkelijk is om te spelen, maar moeilijk is om te meesteren!

Skyhill: PC, beschikbaar op 6 oktober.
Een 2D horror survival game waarin je in een hotel moet zien te overleven door goed om te gaan met jouw levensmiddelen.

Chibi-Robo! Zip Lash: 3DS, beschikbaar op 9 oktober.
Een typisch Nintendo spelletje zullen we maar zeggen, in deze 2D platform game maak je gebruik van jouw stekker als grijp haak om door het level heen te komen.

Transformers: Devestation: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360, beschikbaar op 9 oktober.
Vecht tegen de Decepticons in vijf verschillende moeilijkheidsgraad levels met keuze uit vijf unieke Autobots!

 

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek