Game Releases: Week 42

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we dat Nathan Drake zich weer liet zien in een HD collectie voor de PlayStation 4. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we een nieuwe Yoshi game!! Zit er iets voor jou tussen?

Bereid je voor op een berg van Japanse RPG games deze week. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 42.

Animal Gods: PC, beschikbaar op 12 oktober.
Een top-down 2D actie RPG waarin jij in de huid van Thistle kruipt om de vervloekte oude goden te bevrijden.

Hyperdrive Massacre: PC, beschikbaar op 12 oktober.
Kies een wagen uit de 80’s pleur er wat wapens op en schiet in de ruimte alles kort en klein, een te gek spel om met een stel vrienden te spelen.

Soccer Manager 2016: PC, Mobile,, beschikbaar op 12 oktober.
Even geen zin om FIFA te spelen? Neem dan bijvoorbeeld de rol van de meneer in pak langs de zijlijn over en manage je eigen team.

Ancestory: PC, beschikbaar op 13 oktober.
Een 3D grid-based card game waar jij de rol van een krachtige shaman in neemt om sterke minions op te roepen en machtige spreuken uit te spreken door middel van een selectie kaarten.

Dragomon Hunter: PC, beschikbaar op 15 oktober.
Een anime gestijlde MMO met heel veel fantasierijke dieren de me wel een beetje aan Pokémon doen denken.

Mushroom 11: PC, beschikbaar op 15 oktober.
Een heel erg unieke puzzel platformer waarin jij jezelf moet vernietigen om verder te groeien en je zo door het level heen te banen.

Ceres: PC, beschikbaar op 16 oktober.
Bemachtig een ruimteschip, customize die naar je eigen wensen, huur je eigen crew en ga op pad in de ruimte!

Disgaea 5: Alliance of Vengeance: PlayStation 4, beschikbaar op 16 oktober.
Wraak is alles waar deze game om draait. Overlord Void Dark’s rijk is alleen maar door jou en je leger van rebellen te stoppen!

Dragon Quest Herroes: PlayStation 4, beschikbaar op 16 oktober.
Alle legendarische helden uit de Dragon Quest series komen terug in deze game om het samen op te nemen tegen het kwaad!

Tales of Zestiria: PlayStation 3 en 4, beschikbaar op 16 oktober.
Het houd maar niet op met de japanse RPG’s deze week, met meer dan 16 miljoen verkochte spellen in hun serie is het tijd voor het volgende avontuur!

Yoshi’s Woolly World: Wii U, beschikbaar op 16 oktober.
Yoshi! Wie kent hem niet? Dat grappige groene beestje uit Super Mario en eigen game komt nu terug in een game waaruit de hele wereld uit wol bestaat, zelfs Yoshi!

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek