Game Releases: Week 44

game releases afbeelding

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we de nieuwe Assassin’s Creed verschijnen en natuurlijk de allereerste expansion van Guild Wars 2, Heart of Thorns. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we alweer een remaster terugkeren, namelijk een van Darksiders 2! Zit er iets voor jou tussen?

Naast deze remaster zien we Halo weer terugkeren dit jaar, loopt deze serie wel nog naar behoren, of zwakt het ook al langzamer af? Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 44.

Darksiders II: Deathnitive Edition: PlayStation 4, Xbox One, beschikbaar op 26 oktober.
Iedereen kent natuurlijk wel de superbrute hack en slash game van de vorige generatie consoles, speel hem nu nog een keer op je next-gen console!

Divinity Original Sin Enhanced Edition: PlayStation 4, Xbox One, beschikbaar op 27 oktober.
Ontdek een fantasierijke wereld, alleen of online multiplayer/splitscreen in een Diablo achtige game!

HALO 5: Guardians: Xbox One, beschikbaar op 27 oktober.
Tijd voor weer een nieuw deel in de serie waarin je opnieuw zal strijden voor de legendarische “killjonair” titel.

The Park: PC, beschikbaar op 27 oktober.
Een psychologische horror-thriller dat zich afspeelt in een pretpark dat plotseling veranderd in je grootste nachtmerrie.

Pathologic Classic HD: PC, beschikbaar op 29 oktober.
Deze alweer 10 jaar oude klassieke first-person opjagende horror game zal deze week geremastered in de digitale schappen te vinden zijn.

Vertigo Void: PC, beschikbaar op 30 oktober.
Deze 3D puzzel platformer is alleen voor de puzzelaar bestemd met een goed geheugen en een scherp zicht, met ongeveer 200 puzzels ben je zeker 12 uurtjes zoet!

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek