Game Releases: Week 45

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we de nieuwe Assassin’s Creed en Halo 5, de grote titels beginnen het licht te zien nu de feestdagen naderen. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we de nieuwe Need For Speeds, die beloofd terug te keren naar hun roots. O ja, de nieuwe Call of Duty komt ook uit deze week. Zit er iets voor jou tussen?

Call of Duty, wie geeft er nog wat om deze serie? Naar mijn mening is de CoD serie een beetje doodgebloed in originaliteit en plezier. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 45.

Arcana Kira: PC, beschikbaar op 2 november.
Deze open world game beloofd een grote wereld te hebben dan Fallout, Skyrim en Gta. Verken de omgeving, vecht tegen groepjes vijanden, bouw je eigen platformen en reis door verschillende dimensies.

Stacks TNT: PC, beschikbaar op 2 november.
Een 2D game dat een beetje lijkt op Minecraft, bouw, blaas op, verover gebieden en verdedig deze.

Anno 2205: PC, beschikbaar op 3 november.
De welbekende game waarin jij je eigen stad moet bouwen verhuisd naar de toekomst, bouw je eigen stad nu in de ruimte!

Need for Speed: PC, Xbox One, PlayStation 4, beschikbaar op 5 november.
De nieuwe Need for Speed beloofd terug te gaan naar hun roots, het mooie straatracen! Wij zijn benieuwd!

Call of Duty: Black Ops III: PC, PlayStation 3 en 4, Xbox 360 en One, beschikbaar op 6 november.
DEZE GAME GAAT OVER.

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure: 3DS, Wii U, Xbox 360 en One, PlayStation 4, beschikbaar op 6 november.
Een Snoopy game? Jawel, het is heel lang stil geweest omtrent dit beestje maar komt toch weer tevoorschijn!

Yo-Kai Watch: 3DS, beschikbaar op 6 november.
Een typische japanse game die erg veel lijkt op Pokemon waarin je Yo-Kai poppetjes moet zoeken en vangen. Hiermee kan je later dan ook gevechten mee houden.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek