Game releases: Week 46

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we dat de nieuwe Call of Duty het licht liet zien, flink feest vieren dus voor de jaarlijkse reskin! Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we….. FALLOUT 4, Jawel het is eindelijk zo ver!! Zit er iets voor jou tussen?

Fallout!!!!!!!Je merkt dat we de feestdagen naderen, want de grote titels beginnen stuk voor stuk hun koppie boven het zand te steken. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 46.

Fallout 4: PC, Playstation 4, Xbox One, beschikbaar op 10 november.
War.. War never changes. Maak je klaar voor een avontuur in de Wastelands van Boston! Na zeven jaar is het eindelijk tijd voor een nieuw deel! Zijn jullie er klaar voor?

Rise of the Tomb Raider: Xbox One, Xbox 360, beschikbaar op 10 november.
In dit deel vindt Lara Croft zich in de ruwe wildernis van Siberië. Als dat nog niet genoeg is vallen Trinity’s troepen haar ook nog lastig.

StarCraft 2: Legacy of the Void: PC, beschikbaar op 10 november.
De nieuwe expansion voor StarCraft 2 zal een einde brengen aan het verhaal welke nu al 17 jaar bezig is!

Word Party: Wii U, beschikbaar op 12 november.
Een familie spelletje dat typisch is ontwikkeld voor de statement: Games zijn leerzaam. Nintendo is altijd wel goed geweest met educatieve spelletjes maken.

World Ship Simulator: PC, beschikbaar op 12 november.
Een simulator game in een fictieve wereld, maar met bekende elementen zal het leven op een boot gaan simuleren zodat jij erachter kunt komen of jij een zeeman wilt worden.

Rodea: Sky the soldier: 3DS, Wii U, beschikbaar op 13 november.
Een typische avontuur game waarbij je vijanden moet slopen en puzzels oplossen om zo verder te komen in het spelletje. Verdedig het luchtruim van Garuda tegen de Naga Empire.

Sword Art Online: Lost Song: Playstation 3, Playstation Vita, beschikbaar op 13 november.
Zet je avontuur verder in Alfheim waarin je samen met jouw vrienden het kan opnemen tegen de sterkste vijanden, of neem eht tegen elkaar op in een 4 vs 4 multiplayer mode.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek