Game Releases: Week 48

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we Star Wars: Battlefront en een aantal leuke Wii U games. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week is het echt behoorlijk rustig. Zit er iets voor jou tussen?

Hopelijk heb je genoeg te spelen deze week, want echt nieuwe games zitten er niet tussen deze week! Zijn alle games al op de markt, of laten er zich een paar wachten tot de feestdagen echt pas een dag of twee van ons verwijderd zijn? Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 48.

Space Food Truck: PC, beschikbaar op 23 november.
In deze game reis je met je team het heelal door opzoek naar exotische recepten en ingrediënten om een lekkere ruimte maaltijd te bereiden.

UmiharaKawase Shun Steam Edition: PC, beschikbaar op 27 november.
Een retro game die al eerder verkrijgbaar was in Japan vanaf 1997, maar nu ook overal verkrijgbaar via Steam. Ben je een fan van oude spelletjes, zet deze maar op je lijstje!

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek