Game Releases: Week 50

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we eindelijk weer een nieuw deel in de Just Cause serie en een nieuwe Mario game waar ikzelf erg van aan het genieten ben! Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week is het toch weer behoorlijk magertjes, wel zien we weer een nieuwe Rollercoaster Tycoon! Zit er iets voor jou tussen?

Een drietal nieuwe games die eraan komen deze week. De lijst met releases is iets groter, maar wederom gaat het dan over ports of her-uitgaves die het niet echt de moeite zijn om te benadrukken. Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 50.

Baseball Riot: Mobile, PC,  Xbox One, beschikbaar op 9 december.
Sport en geweld, het is bijna niet meer van elkaar af te scheiden lijkt het wel. In deze game komt het toch wel weer leuk naar voren moet ik zeggen.

Reverse X Reverse: PC, beschikbaar op 10 december.
Een blij en vrolijke puzeel platfrmer waarin twee anime meisjes zich een weg banen door de 81 virtuele levels.

Steamworld Heist: 3DS, beschikbaar op 10 december.
Verken en overleef in de ruimte, maak een team van robots, dring vijandelijke schepen binnen en maak je klaar voor een unieke turn-based team gevecht!

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek