Game releases: Week 51

game releases afbeelding

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we dat het er al aardig karig uitzag. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we wederom een kleine lijst, wel zal Minecraft deze week voor de Wii U uitgebracht worden. Zit er iets voor jou tussen?

De kerstdagen naderen, weet je nog niet wat je voor je beste vrienden moet kopen? Nummer twee op deze lijst zal vast en zeker wel gewaardeerd worden door elke die-hard gamer! Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 51.

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault: PC, beschikbaar op 14 december.
In deze tactische team-based shooter neem jij het als soldaat op tegen terroristen in de straten van een toekomstige cyberpunk wereld.

Hatoful Boyfriend : Holiday Star: PC, beschikbaar op 15 december, PS4 en PS Vita 22 december.
Lekker de duif uithangen? Dat kan, in deze vogel-liefde simulator!

Goodnight Butcher: PC, beschikbaar op 18 december.
Goodnight Butcher is een arcade Horror Survival game. In deze game speel je een slager die de nacht-shift heeft, maar je bent natuurlijk niet alleen. Samen met je gereedschap moet je de nacht zien te overleven.

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hype- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek