Game Releases: Week 52, bedankt 2015!

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Of toch niet? Helaas maar waar… Stond je nu te wachten voor een mooie laatste game voor de feestdagen? Heb jij lekker pech, er komen namelijk geen nieuwe games uit deze week. Jammer!

We hebben natuurlijk vorige week en de week daarvoor gezien dat het al tamelijk rustig was omtrent de nieuwe releases, maar toch kwamen er hier en daar wat leuke indies door en hier en daar wat grotere titels. Zit het er dan nu toch eindelijk op? Einde gamejaar 2015? Een treurig momentje om even bij stil te staan dat het mooie jaar met tal van mooie games nu helaas aan een einde is gekomen. 2016, we zijn heel erg benieuwd wat jij ons gaat laten zien. Mogen we eindelijk aan de slag met de Playstation VR. Gaan we nog aangename verassingen zien in 2016? Wie zal het zeggen?

 

Laten we eens even kijken naar een aantal games die ik de moeite waard vond in 2015:

Battlefield: Hardline

Het was misschien niet de Battlefield die we graag gezien zouden hebben ruim 1,5 jaar na de release van Battlefield 4, maar toch heb ik em goed vermaakt met deze game!

Dying Light

De zombie game met free-running, wapen-mods, open world, simpelweg een game die ik had moeten spelen, en vandaar dat deze ook zeker tussen mijn lijstje stond dit jaar.

The Witcher 3

Deze game was de druppel om uiteindelijk toch maar mijn pc te gaan upgraden, waard was het ‘t zeker!

Rainbow Six Siege

Wat mij betreft een tijdloze shooter die nog lang mee zal gaan in de genre: tactical shooter.

Fallout 4

Ja… Wat moet ik hier over zeggen? It was never a better time to be alive than the day Fallout 4 came out..

Dit waren een aantal games waar ik vooral van heb genoten het afgelopen jaar. Wat waren jouw favoriete games van 2015? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn benieuwd! Waar wacht jij op in 2016?

 

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek