Game Releases:Week 37

Game releases

Het is weer een nieuwe week, dat betekent dus ook: Nieuwe games! Vorige week zagen we een aantal bekende titels zoals Mad Max en natuurlijk Metal Gear Solid V. Wat zullen we deze week voorgeschoteld krijgen? Deze week zien we maar een paar games, waaronder Super Mario Maker voor de Wii U. Zit er iets voor jou tussen?

Deze week zien we dat het vrij rustig is omtrent releases, maar niet getreurd, we kunnen ons uren vermaken in Super Mario Maker! Om de traditie voort te zetten bekijk hier de nieuwe Game Releases van week 37.

Almighttree: The last dreamer: PC, beschikbaar op 7 september.
Almighttree, een 3d puzzle platformer die iets weg heeft van Minecraft, jij bent de enige hoop voor de Almighttree, dus red hem door de puzzels op te lossen.

Hatsune Miku: Project Mirai DX: 3DS, beschikbaar op 8 september.
Deze Nendoroid-style 3D rhythm game bevat 48 liedjes en verschillende game modus, je kan ook je eigen liedjes comprimeren als je dat zelf wilt.

Gunscape: PC, Xbox One, beschikbaar op 9 september.
Een Quake achtige shooter die eruit ziet alsof die uit het jaar 1995 komt, maar toch ziet het er interessant uit, bouw een map, deel die, en speel hem! Deze game komt ook voor Wii u en PlayStation 4 in het eerste kwartaal van 2016.

Otherland: PC, beschikbaar op 10 september.
Een nieuwe MMO, waarin diversiteit op nummer 1 stat lijkt het wel, je bezoekt namelijk verschillende virtuele werelden in dit spel, benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Super Mario Maker: Wii U, beschikbaar op 11 september.
Super Mario, iedereen kent het wel, nu is het tijd om zelf je eigen Mario levels te maken. Beleef dus al die fun van 20 jaar geleden opnieuw!

Elke week zal ik voor jullie alle mogelijke game releases bij elkaar verzamelen en deze in een leuk artikel verwerken. Games die een hoge hipe- factor hebben zullen door mij verder uitgelicht gaan worden, waarbij ik ook de nodige screenshots deel. Verder staat bij elke release die gepland staan een leuke trailer die je hier kunt bekijken. Mijn bedoeling is om jullie elke week te vermaken met de beste, leukste en grappigste game releases.

Zit er iets voor jou bij? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar