Game Of Thrones Seizoen 7 Aflevering 2 Preview

Spoiler Alert!!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game Of Thrones is gisteren verschenen. Er is op dezelfde dag meteen een korte preview op YouTube gegooid van aflevering 2. Let wel op dat in deze preview een aantal spoilers zitten over de eerste aflevering. In de video zien we hoe de strijd om de troon aan het losbarsten is en waar alle spelers zich op dit moment bevinden. Seizoen 7 begon met een snelle start in de eerste aflevering en het lijkt erop dat we een grote hoeveelheid actie kunnen verwachten.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek