Game of Thrones Seizoen 7 Aflevering 6 Preview

De vijfde aflevering van Game of Thrones is op dit moment te downloaden. De Nederlanders die de serie via Ziggo kijken, zijn vanavond aan de beurt. Als je de vijfde aflevering gezien hebt, kun je hier de preview bekijken van aflevering 6. Het lijkt erop dat er weer een confrontatie plaats gaat vinden met de White Walkers. Dit betekent dat aflevering 6 waarschijnlijk voor een hoop spanning gaat zorgen. We hoeven nog maar een week te wachten en dan kunnen we weer verder kijken!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek