Gamers overtuigd van Rage 2 aankondiging

Door een aantal teaser afbeeldingen van Bethesda, is de gaming community er van overtuigd dat er een Rage 2 aankondiging aankomt. Op de afbeeldingen komt telkens het nummer 5-14 voor. Dat wil zeggen dat het niet onredelijk is om vandaag toch wel te mogen hopen op een aankondiging.

Het zou inderdaad apart zijn als we vandaag niets van Bethesda horen. Er zit nog een maand tussen nu en de aankomende E3, maar ook dat zou kunnen betekenen dat we op de E3 al meer te zien krijgen en deze aankondiging daar de aanleiding voor vormt.

Rage 2 aankondiging

Door een wat Walmart een “glitch” noemt, kwam er een hele lijst van games tevoorschijn op de website van de Amerikaanse retail gigant. Volgens Walmart zijn al deze titels enkel speculatie. Dat wil zeggen dat een deel van de lijst waarschijnlijk niet, of niet nu gaat uitkomen. Desondanks staan er toch een groot aantal titels op waarvan de aankondiging al verwacht wordt. De Canadese tak van Walmart sprak kort over de glitch. Hierin werd nog eens de nadruk gelegd op het feit dat alleen de uitgevers uitspraken kunnen doen en bevestigingen over games kunnen maken. Walmart bood dan ook haar excuses aan voor de verwarring die is ontstaan vanuit de situatie. Daarnaast zegt het bedrijf de aankomende aankondigingen enthousiast af te wachten.

Rage aankondiging

Rage is een first person shooter die afspeelt in een post-apocalyptische toekomst. Na een asteroid inslag, is de aarde geheel in verval geraakt en leven kleine groepjes mensen in ondergrondse plekken. Met de afwezigheid van de mens wordt de wereld overspoeld door gemuteerde wezens en een schimmige organisatie die bekend staan als “the Authority”. Het is natuurlijk de taak van de speler om hier iets aan te doen.

Voor mensen die uitkijken naar de aankondiging is het verstandig om vandaag gericht te zijn op de social media kanalen van Bethesda.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek