Xbox Games with Gold oktober 2016 bekendgemaakt

games with gold

Microsoft heeft de Games with Gold van oktober bekend gemaakt. Iedereen met een Xbox console en een live gold abonnement mag deze games gratis downloaden.

Voor de hele maand oktober kun je de game Super Mega Baseball: Extra Innings downloaden voor de Xbox One.

Super Mega Baseball: extra innings

Dit is een Arcade Baseball sim met een vrolijke uitstraling. Makkelijk voor onbekenden van de sport, maar met de verschillende moeilijkheidsgraden ook interessant voor de doorgewinterde Baseball Gamer.

De tweede game die gratis aangeboden wordt op 1 oktober is MX vs. ATV Reflex. Deze game is voor de Xbox 360 en is te downloaden tot en met 15 oktober. De game is door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.

Reflex MX vs. ATV

Een off-road racing game met meer dan alleen motors en quads. Aan deze lijst kun je UTV’s, buggy’s en trophy trucks toevoegen. Houd je van stunten, racen of rijd je liever gewoon wat rond? Dit en meer is allemaal mogelijk met de verschillende modes die je kunt spelen in deze game.

Voor de Indie game liefhebber is er vanaf 16 oktober tot en met 15 november de game The Escapists gratis te downloaden voor op de Xbox One.

The Escapists

Zoals de naam al een beetje onthult, is dit een gevangenisuitbraaksimulatie spel in een klassiek RPG jasje. Onder toeziend oog van de bewakers zul je items moeten verduisteren en je uitbraak moeten plannen.

De laatste game in de rij wordt I Am Alive. Deze game is gratis te downloaden voor de Xbox 360 vanaf 16 oktober tot en met 31 oktober. Ook deze game is door middel van backwards compatibility te spelen op de Xbox One.

I Am Alive

Een action/adventure survival game waar je moeilijke beslissingen moet maken om ervoor te zorgen dat jij en een jong reisgenoot samen in leven blijven in deze post apocalyptische wereld.

Een mooie line-up voor oktober. Wat vind jij van dit aanbod? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek