Gamescom 2015: Act of Aggression Cartel factie

act-of-aggression

Eugen Systems heeft een week geleden al aangekondigd dat de nieuwe Cartel factie zal worden onthuld op de Gamescom 2015. Vandaag is het zover en is deze uitgebracht in de pre-order beta. Ook is bij deze informatie een nieuwe trailer gepubliceerd die wij natuurlijk hieronder voor jullie hebben toegevoegd.

De eerste indruk heeft hoge verwachtingen gewekt op Gamescom 2015 en veel gamers kunnen dan ook niet wachten op de techno-thriller RTS Act of Aggression. Spelers hebben de mogelijkheid gehad nog voor de release twee factie’s te kunnen spelen. De Chimera en de US Army waren al speelbaar in de beta. Nu is ook de nieuwe en tevens de laatste factie de Cartel aan de game toegevoegd. De Cartel is een Private Militairy Company die gebruik maakt van s’werelds meest geavanceerde wapens. Deze kun je weer terugvinden in de trailer die vandaag gepubliceerd is. De Cartel factie zijn grootgebruikers van aluminium, wat één van de resources is van het spel. De Cartel basis verbruikt veel mineralen, daarentegen de eenheden waarvan de Cartel gebruikmaakt weer niet. Deze eenheden gebruiken weer geld wat je dan weer moet investeren om deze groot en sterk te houden. Zo kosten ook de operaties die je gaat uitvoeren het nodige geld. Slank, black ops, prototypische achtige eenheden en infanterie zullen het grootste gedeelte van jou leger zijn. Ook zullen de eenheden in staat zijn zichzelf te camoufleren naar mate je onderzoek doet, deze word weer aangegeven door middel van een upgrade-tree.

De content update van vandaag is ook inclusief de nieuwe zoom-uit functie, hij laat spelers 30 tot 40% uitzoomen. Zo heeft de speler alle overzicht van wat er om zich heen en op het slagveld gebeurd. Maak gebruik van de satellite view, zodat je niets mist van de actie in Act of Aggression. Dit alles is vernieuwd in de patch van vandaag. Pre-order de game vandaag nog en maak voor 2 september al deel uit van de exclusieve beta. Nu met alle mogelijke facties die beschikbaar zijn, sta jij sterker dan ooit. Met de pre-order komen ook drie nieuwe mappen jou kant op, één 1v1 en twee 2v2 mappen zijn toegevoegd aan de free-for-all game-mode. Voor alle facties Chimera, US Army en de Cartel.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer van Act of Aggression:

Act of Aggression zal op 2 september verschijnen voor de PC via Steam.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek