Gamescom 2015: De Sims 4: Beleef het samen

Sims 4

EA games heeft tijdens hun persconferentie tijdens Gamescom aangegeven dat er een nieuwe uitbreiding voor de Sims 4 zal verschijnen. De uitbreiding krijgt de titel “Get Together” in Nederland zal de uitbreiding uitgebracht worden onder de naam “Beleef het samen”.

De nieuwe uitbreiding van de Sims 4 richt zich op een nieuwe nieuwe stad genaamd Windenburg. Deze stad is geïnspireerd door klassieke en moderne Europese architectuur. Samen met je in-game vrienden zijn er een hoop nieuwe mogelijkheden om te beleven maar ook om te ontdekken. Zo is het mogelijk om met je Sims pittoreske monumenten, zoals het uit gestrekte doolhof te bezoeken of een verkoelende duik te nemen in een van de zwembaden die Windenburg rijk is. Of ga lekker naar een club eens compleet los te gaan. Het is allemaal mogelijk met deze nieuwe uitbreiding.

Wat kan je nog meer verwachten met de nieuwe uitbreiding voor de Sims 4? Hieronder een lijstje:

  • Je Sims kunnen zich aansluiten bij verschillende clubs, met ieder zijn eigen interesses, persoonlijkheden en stijlen;
  • Organiseer met je Sims een feest waar je maar wilt, of het nu bij de ruïnes is of bij de ondergrondse discotheek;
  • Laat je stylen door door de inloop kasten te gebruiken en laat de Sims in je omgeving weten wat ze er van vinden;
  • Eindelijk zijn er meer DJ mogelijkheden voor je Sims waardoor je de ster van de avond wordt;
  • Ontmoet vele nieuwe Sims, sluit je aan bij verschillende clubs waardoor je ze leert kennen. Zit er geen club voor jou bij? geen probleem, maak gewoon je eigen club.

Siims4get-together02 Siims4get-together04

Maar het meest uit de oog springende feature is dat het nu mogelijk is om een groep Sims te besturen in plaats van alleen je eigen Sims. Zoals als dit bij de voorgaande Sims enigszins ook al mogelijk was.

Eerlijk is eerlijk ik ben stiekem wel een groot fan van de Sims vooral het feit dat je veel vrijheid hebt met het creëren van je eigen Sims en het bouwen van huizen. In het begin was ik zeer sceptisch over de Sims 4 omdat vele onderdelen die in Sims 2 en Sims 3 aanwezig waren uit Sims 4 waren gehaald. Echter moet ik toegeven dat de Sims nu beter en beter wordt en ik mijn geld aan deze uitbreiding wel wil spenderen.

Bekijk hier de Sims 4 Beleef het samen trailer.

De Sims Beleef het samen komt in november pas uit maar is nu al te pre-orderen via Origin voor $39,99 omgerekend zo’n €35,-.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek