Gamescom 2015: Knights of the Fallen Empire

EzonE Nieuws 1.496 views 0 4
star-wars

BioWare kondigt op de Gamescom het verhaal aan van de Outlander. Deze zal voor het eerst getoond worden tijdens de persconferentie van EA. De Outlander draait helemaal om de nieuwe uitbreiding van Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire. Tijdens de live demo krijgt het publiek de Outlander te zien, hij zal moeilijke keuzes moeten maken die niet terug te draaien zijn voor de ontwikkeling van het verhaal.

Knights of the Fallen Empire introduceert de eerste negen hoofdstukken van een verhalenreeks die zich zal blijven ontwikkelen. Er zullen regelmatig nieuwe hoofdstukken gelanceerd gaan worden. In Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire ligt de nadruk op een filmische manier van verhalen vertellen. Ondertussen kunnen spelers deelnemen aan een Game die hierop weer is gebaseerd. Spelers zijn dus de ster van hun eigen persoonlijke Star Wars-saga en kruipen in de huid van de Outlander, een veteraan uit de Great Galactic War. Spelers zullen naar de rand van het universum reizen en oog in oog komen te staan met een nieuwe vijand: de Eternal Emperor, Valkorion. Ze zullen tot de ontdekking komen dat zijn duistere lot verbonden is aan dat van hen. Hier zul je naar mate je het spel speelt achter komen. ga op onderzoek uit en bedenkt een manier om de Valkorion te verslaan. Deze uitbreiding bevat de kenmerken waaraan je games van BioWare kunt herkennen: Nieuwe werelden om te verkennen, nieuwe lotgenoten die je kunt rekruteren voor jouw eigen alliantie. En een dynamisch verhaal dat spelers zelf kunnen vormen aan de hand van de keuzes die ze maken. Een reis door ruimte en tijd die weergeeft dat de Star Wars games nog altijd een populaire toevoeging zijn van mening gamers.

Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire is gratis voor alle Subscribers en wordt op 27 oktober 2015 released voor de PC.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek