Gamescom 2015: Line-up Bandai Namco

Bandai Namco Entertainment Europe heeft haar line-up aangekondigd voor Gamescom 2015. Van 5 tot en met 9 augustus is Bandai Namco volop aanwezig met een eigen stand en natuurlijk de Booth Babes. Er zijn twéé games die zij speciaal hebben aangekondigd, hier gaan zij de focus op leggen tijdens Gamescom. Deze games zijn: Dark Souls III en Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.

Bandai Namco laat tijdens Gamescom voor het eerst de bezoekers aan de slag gaan met Dark Souls III, deze game was nergens eerder bespeelbaar. Voor de Die-Hard Dark Souls fans misschien wel de reden om een Gamescom kaartje te bemachtigen dit jaar. Het is dus weer tijd om oneindig vaak dood te gaan! Dark Souls III wordt ontwikkeld door de studio FromSoftware. Deze studio heeft ook Dark Souls II en Bloodborne ontwikkeld.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 is een vechtspel waar de personages uit de anime serie Naruto Shippuden worden gebruikt. De bekende ninja van “Hidden Leaf Village” en al zijn vrienden en vijanden komen eindelijk naar de nieuwste generatie consoles. Waarschijnlijk zal deze game te spelen zijn op de Xbox One of Playstation 4 tijdens Gamescom. Bandai Namco Entertainment Europe, legt zijn focus op deze twee titels. Maar dat is niet alles wat er te zien is bij Bandai Namco. We zullen uitgebreide gaming gerelateerde animaties te zien krijgen. Er zullen diverse evenementen worden gehouden zoals wedstrijden, interviews en presentaties op de main stage van Bandai Namco, exclusief voor de bezoekers. Bandai Namco is tijdens Gamescom gevestigd in A31, hal 7.

gamescom_website_header

Gamescom is net als de Amerikaanse variant E3 een gamebeurs waar allerlei ontwikkelaars naar toe komen om persconferenties te geven, nieuwe games te laten zien, te laten spelen enzovoorts. Verder zullen er Wedstrijden plaatsvinden voor diverse populaire games. zijn er natuurlijk veel cosplayers, en niet te vergeten: BOOTH BABES! Al met al Het Europese Game-Event van het jaar. Gamescom duurt van 5 tot 9 augustus en is voor iedereen toegankelijk vanaf 6 augustus.

Heb jij je kaartje al? Zo ja, waarom ga jij vooral naar Gamescom?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek