Gamescom 2015: Maffia 3 trailer onthuld

Maffia 3

Voor de Gamescom begon was het al aangekondigd dat wij tijdens dit evenement een trailer konden verwachten voor een nieuwe Maffia game. 2K Games laat ons niet langer in spanning en geeft dan eindelijk de trailer vrij plus nog extra informatie over het spel.

Voor veel mensen kwam de aankondiging van 2K Games als een verassing. Dat zij meer over Maffia 3 bekend zouden maken tijdens de Gamescom, daar waar hij afwezig was tijdens de afgelopen E3. Naast een trailer heeft 2K dus nog meer informatie naar buiten gebracht over de game. Zo speelt het derde deel zich af in het 1968e New Orleans waar corruptie natuurlijk weer een groot probleem speelt binnen deze game. New Orleans is een levendige stad waar uitgaan en mode een grote rol speelt onder de bevolking. De Italiaanse maffia heeft zich weten te mengen in enkele illegale praktijken in deze stad zoals: drugs, prostitutie en illegaal gokken.

Jij speelt als Lincoln Clay een oorlogsheld uit de Vietnam oorlog welke als weeskind is groot gebracht. Hij is naar New Orleans gegaan om zich te voegen bij de ‘black mob’: de zwarte maffia. Hiervoor was Lincoln lid van een zelf opgerichte bende met de mensen welke hij in zijn jeugd om zich heen heeft verzameld en welke hij als familie is gaan zien. Wanneer de Italiaanse maffia deze mensen vermoord zin jij op wraak. De vraag is of jij je eigen rijk kunt opbouwen en zo iets kunt doen aan de corruptie en terreur in New Orleans wanneer jij gaande weg nieuwe bondgenootschappen sluit en je steeds sterker komt te staan.

Hieronder kun jij snel de trailer gaan bekijken welke het vervolg is op de eerdere Maffia games:

Maffia 3 verschijnt in 2016 voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Sta jij al om deze game te springen? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek