Gamescom 2015: Trailer Sébastien Loeb

Sébastien Loeb

Milestone de ontwikkelaar achter de rally game Sébastien Loeb Rally Evo heeft voor de Gamescom een nieuwe trailer online gezet. In de trailer is te zien hoe met de Citroen over Pikes peak wordt gereden. De game release is verzet naar 2016 zodat Milestone meer tijd heeft om aan de rally game te werken.

Sébastien Loeb Rally Evo zal zowel over een Offline en een Online career mode beschikken. Spelers hebben de beschikking over een grote variatie van van wagens en verschillende historische rally wagen, die je over 250 kilometer GPS-based stages heen kunt jagen. Milestone heeft ook aangegeven dat de game niet alleen maar WRC-style point to point rallying heeft maar ook pure Rally Cross een onderdeel dat je maar weinig terug ziet komen bij racing games, wat deze game toch wel een plus punt lijkt te geven.

Sébastien Loeb Rally Evo zal worden uit gebracht op de PC , Playstation 4 en de Xbox One. Alleen moeten we nog wel even wachten voordat het spel daadwerkelijk is uitgebracht. Milestone heeft onlangs aangekondigd dat het langer nodig heeft voor de ontwikkeling van de game. Ze willen hier mee de garantie geven dat het spel compleet afgeleverd wordt. Milestone noemt dit dan ook een van hun grootste projecten so far.

Zelf ben ik nog altijd niet overtuigd van de Rally Game die gebruikt maakt van de naam Sébastien Loeb, een voormalig rally rijder die vele kampioenstitels in de WRC heeft gewonnen. Het spel ziet vanuit de trailer bekeken niet heel denderend uit zoals DiRT Rally of WRC 5 er momenteel uit ziet. Ook heb ik mijn vraag tekens of het wel slim was om Sébastien Loeb aan deze game te koppelen. Zelf zou ik eerder kiezen voor een Peter Solberg of  Mikko Hirvonen. Maar goed een echt oordeel kan pas gegeven worden zodra het spel ook echt is uitgebracht.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek