Gamescom 2015: Ubisoft hands-on

ubisoft

Ubisoft heeft bekend gemaakt welke games er te bespelen zijn bij de Ubisoft Booth. Assassin’s Creed Sydicate, Tom Clancy’s Randow Six Siege, Just Dance 2016, Tom Clancy’s The Division, For Honor, Trackmania Turbo en meer zal te spelen zijn voor Gamescom bezoekers. 

Voor het eerst hebben Gamescom bezoekers bij de Ubisoft Booth (in hall 6.1, Space B020) de kans om de games te proberen die op de Show vloer gepresenteerd worden, zo is er bijvoorbeeld een playable demo van Assassin’s Creed Syndicate, kun je jezelf begeven in een multiplayer gevecht in For Honor, Tom Clancy’s Randow Six Siege en Tom Clancy’s The Division. Er zullen ook pods aanwezig zijn voor Anno 2205, Might and Magic Heroes VII en Trackmania Turbo.

Als een schepje bovenop deze killer line-up hebben bezoekers ook de kans om een ritje te maken in de Rabbids Virtual Reality Ride, deze gebruikt een Virtual Reality headset en een bewegende stoel om een meeslepende VR ervaring te creëren. Verder zal Ubisoft een groot programma hebben voorbereid met on-stage activiteiten en presentaties, hier worden games tentoongesteld zoals Just Dance 2016 en The Crew wild Run.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Showmatch: 
Zaterdag 8 augustus van 16:00 tot 19:00 uur, worden er vier teams samengesteld van een aantal van de beste Rainbow Six spelers over de hele wereld. Zij zullen een 5 VS 5 match spelen op de pc bij de ESL Booth. Hier zullen zij zeer spannende competatieve features van de game laten zien.

Just Dance World Cup:
Spelers hebben de mogelijkheid om mee te doen met de Live Event qualifications bij de daarvoor bedoelde Just Dance World Cup Booth (in hall 10.1, space B043), hier hebben zij de kans om geselecteerd te worden voor de grote finale die later in augustus plaatsvindt tijdens Paris Games Week.

gamescom_website_header

Gamescom is net als de Amerikaanse variant E3 een gamebeurs waar allerlei ontwikkelaars naar toe komen om persconferenties te geven, nieuwe games te laten zien, te laten spelen enzovoorts. Verder zullen er Wedstrijden plaatsvinden voor diverse populaire games. zijn er natuurlijk veel cosplayers, en niet te vergeten: BOOTH BABES! Al met al Het Europese Game-Event van het jaar. Gamescom duurt van 5 tot 9 augustus en is voor iedereen toegankelijk vanaf 6 augustus.

Heb jij je kaartje al? Zo ja, waarom ga jij vooral naar Gamescom?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek