Gamescom 2016: Dead Rising 4

Dead Rising 4

Capcom´s Dead Rising 4 was speelbaar tijdens Gamescom dit jaar. Dus hebben wij even de tijd genomen om hordes zombies te verslaan. Hieronder kun jij de ervaringen lezen die wij met deze game hebben gehad.

Chaos

Dead Rising staat natuurlijk bekend om de chaos en ook in dit deel is hier geen gebrek aan. Met een soort EXO suit kun jij bijvoorbeeld je weg slaan door hordes aan zombies. De Dead Rising games hebben altijd vele manieren gehad om vijanden uit te schakelen. Ook in dit deel zijn er weer veel nieuwe toegevoegd.

Een klein beetje anders

Dead Rising 4

Tijdens het spelen van Dead Rising was er geen timer voor de missies. Dit is fijn voor de mensen die hier niet van houden. Voor fans van de serie kan dit een schop tegen het zere been zijn. Ook lopen mensen die jij hebt gered nu niet meer met jou mee. Zij verdwijnen gewoon uit het beeld nadat ze gered zijn.

Niet alles is perfect

Tijdens het spelen van Dead Rising 4 merkte je heel erg dat de Frames Per Seconde op momenten erg ruig werden. Dit is ergens wel te verwachten omdat er ontiegelijk veel zombies in het spel zitten. En dit is natuurlijk ontzettend leuk en knap gedaan, maar wanneer je iets minder zombies in het level had geduwd was dit misschien ten goede gekomen van die FPS. Verder ziet de game er wel uit als een stap omhoog grafisch van Dead Rising 3. Het nieuwste deel komt in december van dit jaar uit en dit betekent dat er nog een kleine periode is om de problemen van een lage FPS op te lossen.

De mensen die fan zijn van de chaos van dit spel gaan ook nu weer het enorm naar hun zin hebben. De game komt in december uit voor de PC en voor de Xbox One.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek