Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Gamescom 2016: Dynasty Warriors: Blazing Battles

Dynasty Warriors

Wanneer je naar Gamescom gaat, ga je er niet heen met het idee dat een mobiele game je zal verassen. Toch is dit gebeurd voor mij dit jaar, door het spel Dynasty Warriors: Blazing Battles.

Perfect World

Dynasty Warriors: Blazing Battles wordt gemaakt door Perfect World en zij brengen het spel ook uit. Zij gebruiken de Dynasty Warriors IP van KOEI. Zij houden tevens een oogje in het zeil tijdens het maken van de game.

Dynasty Warriors: Blazing Battles, zoals mobiel moet zijn

De Dynasty Warriors: Blazing Battles leent de characters en het universum van Dynasty Warriors 6. Het spel is niet zoals we de serie kennen. Het is dus geen hack n’ slash spel. Je kunt deze game meer vergelijken met een Tekken of met de eerste Dynasty Warriors.

Binnen dit spel kun je een clan joinen waar je berichten naar elkaar kunt sturen. Je kunt naast een gevecht tegen een andere speler ook met een speler samenwerken in missies, welk je weer beloningen oplevert. Je kunt elkaar tegen elkaar vechten maar ook lokaal een potje beginnen.

Eigen ervaring

Zelf ben ik niet een grote fan van mobiele games, omdat ze vaak niet goed worden gemaakt. Toen ik echter het spel te zien kreeg tijdens de presentatie, zag ik dat er naast gevechten ook verschillende missies in het spel zaten. Je had bijvoorbeeld een modus die mij een beetje deed denken aan Temple Run, maar dan met een stuk meer actie. Op een paard versloeg je hordes aan vijanden. Het gebeurt niet vaak dat ik een mobiele game te spelen krijg die zoveel content heeft en daarnaast ook nog eens online spelen mogelijk maakt. Je personages kun je met beloningen aanpassen en de online potjes die wij hebben gespeeld waren ontzettend snel zonder enige vorm van haperingen.

Op dit moment is het plan om de game uit te brengen in 2016, maar het is nog niet bekend in welk land de game als eerst gaat uitkomen.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek