Gamescom 2016: For Honor

For Honor

Gamescom is losgebarsten en dat betekent games, games en games. Ubisoft is ook aanwezig op Gamescom en heeft mede de game For Honor meegenomen voor ons om te spelen. Mijn mening lees je hieronder.

For Honor speelt zich af in de middeleeuwen. Je speelt als ridder, een warden. Je kunt uit verschillende fracties kiezen. Ik kan je nu alvast vertellen dat voor mij deze game de verrassing van de show is geworden. De game stond totaal niet op mijn radar maar na het spelen van de game vind ik hem toch heel interessant.

Fracties

For Honor maakt gebruik van fracties. Je kunt een personage kiezen en het leuke daar aan is dat het uitmaakt wat je kiest, zo is het ene personage sterker maar heeft deze bijvoorbeeld minder snelheid en andersom. Het geslacht kun je ook kiezen.

For Honor

Graphics

De graphics zijn niet enorm speciaal. Ze zijn zeker niet slecht, maar springen er ook niet uit ten opzichte van andere games. Deze game moet het duidelijk van andere zaken hebben.

Combat

De combat in dit spel is ook gelijk het hoogtepunt. Het neemt je mee en is enorm immersief. Wel vond ik zelf dat wanneer je in een combat komt van meer dan twee personages, het vechten een beetje een chaos wordt. Combat is enorm slim gedaan verder. Je tegenstander kan je links, rechts en boven raken waar jij op moet in spelen om te verdedigen. Je tegenstander doet dit immers ook bij jou.

For Honor is mijn verrassing van de Gamescom en als je naar Duitsland gaat deze week raad ik hem je zeker aan om te spelen. De game zelf komt uit op 14 februari 2017 voor de PlayStation 4, Xbox One en Microsoft Windows. Ik weet in ieder geval dat ik niet kan wachten totdat deze game in de winkel komt te liggen straks.

 

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek