Gamescom 2016: Ghost Recon: Wildlands

Ghost recon Wildlands

Ubisoft heeft een presentatie tijdens Gamescom gegeven waarin zij Ghost Recon: Wildlands aan het publiek toonden. Het tactische spel kan met maximaal vier spelers worden gespeeld. En de keuzes die je maakt bepalen hoe jij het doel behaalt.

Samen spelen

In Ghost Recon: Wildlands kun je met maximaal vier spelers verschillende missies doen. De demo die wij kregen op Gamescom was speciaal voor dit evenement gemaakt en liet ons een level zien tijdens een regenachtige nacht. Je kunt een personage maken en deze naar wens aanpassen. Ook moest er tijdens de presentatie vermeld worden dat je een vrouwelijk personage kan kiezen. De wapens en het uiterlijk van jouw personage kun je op vele manieren aanpassen, zodat hij – en vanaf nu dus ook ´zij´- echt uniek wordt.

San Mateo

Het level speelde zich af in San Mateo. Het is slechts een klein deel in de grootste open wereld shooter die Ubisoft tot nu toe heeft gemaakt. De spelers zagen we in de demo in een auto, een vliegtuig en op een motor.

Zoals eerder gezegd zijn er meerdere tactieken mogelijk. In deze demo werd gekozen om twee spelers op de berg te laten sniperen, en de overige twee gingen beneden op pad. Op een punt in de demo werden de personages echter ontdekt en dit betekende dat de tactiek moest worden aangepast. Je kon de stroom deactiveren waardoor het voor je vijanden lastiger werd om jou te vinden. De game lijkt enorm veel content te hebben met veel missies. Het is alleen de vraag of deze missies na een tijd niet eentonig gaan worden. De demo die wij te zien kregen bevatte veel actie. Ook is het natuurlijk de vraag of de spelers waarmee jij straks spelen gaat ook op tactiek willen spelen, want dit is wel wat de game maakt of breekt.

Ghost Recon: Wildlands verschijnt op 7 maart 2017 op Xbox One, PS4 en PC.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek