Gamescom 2016: Injustice 2

Bij Warner Bros hebben wij een presentatie mogen bijwonen van Injustice 2. Het vervolg op de superhelden fighting game belooft weer veel goeds. Het aantal personages is hoger dan in het vorige deel en de manier van vechten is dit keer nog intenser!

Tijdens de presentatie over Injustice 2 kwamen een aantal zaken naar voren. Multistage arena’s zijn weer terug en kunnen getriggerd worden tijdens het vechten. Een animatie volgt dan met een aantal acties, waardoor je in een compleet nieuwe omgeving komt te vechten.

Personages aanpassen

Bij Injustice 2 kun jij je superhelden aanpassen waardoor de statistieken van een personage worden aangepast. Dit heeft weer invloed op het gevecht. Je kunt enorm veel aanpassingen aan een personage maken en dit maakt het onlinespelen leuker.

Altijd een beloning

Met Injustice 2 word je altijd beloond voor een gevecht, of je nou wint of verliest. Natuurlijk is de beloning wanneer je verliest niet altijd even goed, maar je staat in ieder geval niet met lege handen. Dit is vooral fijn voor spelers zoals ondergetekende, die vaker een potje zullen gaan verliezen dan dat ze gaan winnen.

Injustice 2

Deadshot en Harley Quinn

Tijdens de presentatie werd naast het tonen van de betere graphics en de verschillende opties waarmee je jouw personage kunt aanpassen ook tijd gemaakt om nog eens te zeggen dat Harley Quinn en Deadshot in het spel zullen gaan deelnemen.

Persoonlijk ben ik de laatste jaren groot fan geworden van superhelden series. Zoals al eerder in het artikel gezegd ben ik niet goed in fighting games, maar het spel sprak mij op een manier toch aan. De opties waarmee jij een personage kan veranderen en altijd een beloning krijgt tijdens het spelen van een match zou ervoor kunnen zorgen dat personen zoals mij het spel vaker zullen gaan oppakken omdat zij niet met lege handen zullen staan. Dit samen met de snelle actie en de cutscenes maakt het een interessante game.

Heb jij zin in Injustice 2? Laat het ons weten! De game verschijnt pas in 2017.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek