Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Gamescom 2016: Mafia III

Mafia III Wallpaper Gamescom

Mafia III, één van de titels waar veel mensen erg veel zin in hebben, komt dit jaar nog uit. Natuurlijk was de game dus ook te vinden op Gamescom. Ik heb bij de presentatie gezeten en een aantal nieuwe dingen gezien, waaronder verbeteringen tegenover oudere gameplay.

Mafia III wordt gemaakt door Hangar 13 en gepresenteerd door 2K Games. Het is een third-person shooter met een verhaal omtrent het hele Maffia-oorlog gebeuren. De voortganger, Mafia II, was al een populaire game en speelde lekker op wat puntjes na, zoals het rijden in wagens. Mafia III brengt veel verbeteringen en ziet er natuurlijk mooier uit.

Ik kreeg eerst een presentatie te zien inclusief de reveal trailer. Daarna kregen wij uitgelegd in welke plaatsen de game zich af zal spelen. Eén daarvan was een bos genaamd Bayou. Hier werd door de maffia het bekende Moonshine geproduceerd. Verder had je binnen en buiten de steden nog een aantal hotspots.

Mafia III Explosion Gamescom

Iets wat mij direct opviel, waren een aantal vergelijkingen met GTA V. Dit gaat zich vooral om de mini map en de normale map. Ook de playstyle leek meer op GTA als het gaat om vrijheid. Iets wat Mafia goed doet in dit deel, is het feit dat keuzes die jij maakt, effect zullen hebben in de open wereld. De game heeft adembenemende cinematics, alhoewel ik de graphics toch wel mooier had verwacht. Niet dat de game er slecht uit zag, ver van zelfs. We zijn gewoon een beetje kritisch.

Gameplay

Een systeem met contactpersonen is het eerste wat aan ons gepresenteerd werd. Je kreeg te zien hoe Lincoln (de hoofdrolspeler) een Arms Dealer belde. Later kwam deze dealer aangereden in een ”totaal niet verdacht” busje. Je kunt dit busje dus openen en kiezen welke wapens jij wilt kopen.

In de missie die we te zien kregen, mochten wij als publiek kiezen hoe de speler de missie aan ging pakken. Je kunt in dit spel net als bij bijvoorbeeld Splinter Cell kiezen hoe jij een missie gaat doen. Ga je guns blazing naar binnen stormen en iedereen afschieten op goed geluk, of neem je een stillere manier en sluip jij je weg door het gebouw heen. Wij kozen voor de stille manier. Hier kreeg je te zien hoe gebruik werd gemaakt van stealth kills, iets wat in mijn ogen de game echt tof aanpakte.

Ook had je bepaalde finishers en als je enemies neerschoot met een shotgun vlogen ze ook echt tegen een muur aan. Er was humor, bloed en een boel vliegende kogels, wat wil je nog meer? Lockpicking is ook een ding wat in de game een leuk aspect zal gaan zijn. Aan het einde van de presentatie kwam er een trailer die de story een beetje introduceert, bekijk deze hier beneden.

Ik was onder de indruk van wat ik vandaag gezien heb en hoop dat jullie als gamers ook tevreden zullen gaan zijn met de game! Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden! Mafia III zal verschijnen op 7 oktober 2016 voor de Xbox One, Playstation 4 en Windows.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek