Gamescom 2017: ARK Survival Evolved

Tijdens onze bezoek aan Gamescom, hadden we ook een afspraak staan met Wild Card. Deze studio is verantwoordelijk voor de survival game: ARK Survival Evolved. De meeting begon gelijk goed met de mededeling dat de game uit zijn Early Acces status gaat. Hiermee wordt de game de definitieve versie. Tegelijk met deze exit, worden ook de console versies gereleased. Maar wat brengt deze uiteindelijk volledige release voor ons?

Naast dat nu ook de console spelers aan de slag kunnen gaan met de game, voegt de definitieve launch nog meer extra’s toe aan het spel. Zo zal er eindelijk antwoorden komen waarom er random mensen spawnen op het strand met diamantachtige implantaat in hun arm. Alle vragen die het verhaal met zich meebrengt gaan in deze versie eindelijk beantwoord worden. De echte definitieve eindbaas gevecht wordt toegevoegd. Deze en andere zaken zullen iedereen de duidelijkheid geven wat nu daadwerkelijk allemaal aan de hand is op dat eiland.

Verder zal de definitieve versie nieuwe dino’s en nieuwe wezens meebrengen. Al deze wezens zullen weer een prima toevoeging zijn aan je verzameling. Er komt ook een nieuwe map bij. Hier werd helaas echter niet veel verder op in gegaan, dus wordt het gissen naar wat voor een map we kunnen verwachten. Enige wat ze wouden vertellen was de naam van de map: Ragnarok. Nieuwe items om te maken, wordt aan het spel toegevoegd. Zoals een nieuwe schild en nieuw zwaard.

Goed nieuws voor alle spelers onder ons, de game zal geen verschillen hebben qua content ongeacht waar je de game op speelt. Dus al speel je hem op de Playstation 4 de content zal hetzelfde zijn als op de PC. Kortom iedereen zal dezelfde plezier hebben van de game die overal hetzelfde is.

Vandaag wordt de spel gereleased uit zijn Early Acces en voor de consoles. Kijk hier onder naar de officiele trailer van ARK Survival Evolved.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek