Gamescom 2017: LEGO Dimensions

Op de Gamescom van dit jaar kregen wij een demonstratie van LEGO Dimensions. Het spel dat gebruikt maakt van een portal om personages in de game wereld te krijgen. Wat wij ervan vonden lees je hier! 

LEGO Dimensions nostalgisch

Het spel heeft sinds de tijd dat hij is uitgekomen veel missies en veel verschillende personages gekregen. Een nieuwe toevoeging in het spel waren de Powerpuff personages. Hierbij kwamen natuurlijk ook vele nieuwe levels en bricks om te verzamelen. Tijdens de demonstratie kregen wij een missie te zien met deze Powerpuff girls, je merkt dat het nostalgie gehalte hoog is. De LEGO games hebben zichzelf natuurlijk ook een goeie berg humor, welk ook terug te vinden is in de game.

Lego City Undercover

Genoeg te doen

Rijden, vliegen, rondlopen. De wereld van LEGO Dimensions biedt je genoeg mogelijkheden om jouw favoriete personage virtueel te besturen. Er zijn genoeg uitdagingen om het leuk te houden en sommige uitdagingen kun jij alleen met een bepaald karakter behalen. Natuurlijk kun je nooit alle poppetjes fysiek in de winkel kopen, dus wordt ook de optie geboden om een personage te huren als je deze nodig hebt in het spel. Het is gelukkig niet zo dat challenges alleen maar met een enkel personage gehaald kunnen worden, vaak kunnen aardig wat personages een uitdaging halen.

Heb jij dit spel al gespeeld? Laat het ons weten! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek