Gamescom 2017: LEGO Marvel Super Heroes 2

LEGO Marvel Super Heroes 2

De Gamescom is voorbij maar het aantal games dat we hebben kunnen spelen is enorm. LEGO Marvel Super Heroes 2 was daar ook deel van en in dit bericht kun jij lezen wat ik ervan vind! 

LEGO humor

Zoals elke LEGO game heeft ook deze weer een grote dosis humor. Maar waar de game echt hoge ogen lijkt te gaan gooien is het aantal personages. Nog nooit had een LEGO game zoveel personages, het karakter selectie scherm moest zelfs worden aangepast van een cirkel zoals wij deze kennen, naar een lijst. De makers van de game lieten ons dan ook weten dat er opbouwend naar de release veel personages aangekondigd gaan worden.

lego-marvel-super-heroes

Voor iedereen

De game heeft een bepaalde moeilijkheid welk zich dynamisch aanpast naar de speler. Je kunt het jezelf dus zo simpel maken als jij zelf wilt. Een baas verslaan kan door er alleen bij te gaan staan en aan te vallen. Maar je kunt ook jezelf uitdagen door verschillende combinaties te proberen. Er zullen in het spel natuurlijk genoeg uitdagingen zijn. Ook zijn er puzzels voor de speler zoals we kunnen verwachten bij een LEGO game. Nog voor dat de game gaat uitkomen kun je heel veel nieuws verwachten over deze titel.

Ga jij LEGO Marvel Super Heroes 2 kopen? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek