Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  3 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

Gamescom 2017: Life is Strange: Before the Storm

Het eerste deel van Life is Strange is misschien wel mijn meest favoriete deel in het genre waar keuzes het verdere verloop van het verhaal bepalen. Ik was dan ook super hyped toen ik op de Gamescom een presentatie bij mocht wonen van Life is Strange: Before the Storm!

In Life is Strange: Before the Storm speel jij met Chloe Price. Dit personage ken je uit het eerste deel van de serie. Je maakt de backstory van dit karakter mee en komt er op deze manier achter hoe Chloe is geworden zoals wij haar in het eerste deel kennen.

Een grote mond

Het nieuwe deel zou geen krachten bevatten zoals wij dit kennen uit het eerste deel. Het verhaal moet dus realistisch worden. Nieuw in het spel is de optie om backtalk uit te voeren. Dit is soms nodig om bepaalde gesprekken goed door te kunnen komen. Het is een puzzel en met de keuzes die jij maakt met deze backtalk wordt je beloond. Zo zagen wij tijdens de presentatie een voorbeeld van backtalk. Chloe wou de club in en de portier liet haar niet binnen, door middel van de omgeving af te zoeken kwam je meer over deze portier te weten en kon je de backtalk succesvol afronden. Dit maakt voor heel veel interessante dialogen straks.

Life is Strange: Before the Storm – oude bekende

Tijdens de presentatie is ons beloofd dat we naast Chloe ook nog veel andere personages uit het eerste deel kunnen verwachten. Natuurlijk komen er in deze game ook genoeg nieuwe personages om mee te praten en nieuwe locaties om te ontdekken.

Life is Strange: Before the Storm komt al op 31 augustus van dit jaar uit, dat is al over een week! Ga jij het spel ook halen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek