Gamescom 2017: Naruto To Boruto: Shinobi Striker

Naruto To Boruto: Shinobi Striker

Naruto staat natuurlijk bekend als een anime serie, maar het is veel maar dan dat! De game kent al aardig wat 3D fighting games onder de naam ”Ultimate Ninja Storm”. Nu pakt Bandai Namco een meer RPG-achtige aanpak voor het Naruto-genre in: Naruto to Boruto: Shinobi Striker!

In deze game, kan jij je eigen Ninja maken! Helaas heb ik dit op Gamescom niet mogen meemaken, behalve het feit dat je pre-made custom ninjas kon kiezen om je een idee te geven! De game voelde erg anders met meer vrijheid, maar minder over-de-top actie. Dit is eigenlijk de perfecte game voor de mensen die van fighters of Naruto houden, maar niet van die veel te flitserige aanvallen en drie-honderd combo’s gooien. In deze game kan jij je jutsu’s afvuren met L1 or R1 op de PS4 controllers, je hoeft dus geen gekke knoppencombinatie in te rammen, perfect voor de meer casual gamer!

Hier boven kan je al de nieuwe Gamescom trailer zien! Buiten het maken van je eigen shinobi kan jij ook gewoon key-personages van de Naruto en Boruto serie kiezen. In de demo die wij speelden konden wij kiezen uit drie pre-made shinobi, Naruto, Sasuke, Sakura en Kakashi, Team 7 dus! We speelden een capture-the-flag game. De map die wij speelden het redelijk wat grote gaten waar ik best wel vaak inviel door het niet goed kennen van de controls (hehe). Buiten dat was ik snel door de learning curve heen en had ik alles onder controle, de game is makkelijk te leren maar vereist wel betere timing voor je aanvallen door het groter zijn van maps dan in de Ninja Storm games die wij gewend zijn!

Naruto To Boruto: Shinobi Striker

Lekker spelen op Gamescom 2017!

Al met al voelde Naruto to Boruto: Shinobi Striker aardig goed aan! Het was even wennen maar dat duurde niet al te lang! Wat vind jij van de nieuwe trailer, ga jij de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! De game komt ergens in 2018 uit voor de Playstation 4, Xbox One en PC!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek