Gamescom 2017: Pro Evolution Soccer 2018

Konami

De Gamescom is in volle gang en er worden dus ontzettend veel games gespeeld. Konami staat ook dit jaar weer met een voetbal game op de beursvloer, Pro Evolution Soccer 2018. 

Wij hebben de Xbox One versie van de game gespeeld en hierbij een paar 1vs1 matches gedaan om een eerste indruk te krijgen van de game.

Grafisch, snel, niet perfect

De gameplay van deze nieuwe Pro Evolution Soccer voelde enorm snel aan, wat erg fijn was tijdens het passen van de bal. Je voelt gewoon dat de hele wedstrijd bijna vloeiend verloopt. Pro Evolution Soccer voelt dit jaar weer enorm goed aan, al waren er wel wat meer kansen nodig als normaal omdat hierin toch wat gameplay is veranderd. Wat nog niet helemaal perfect was is dat wanneer jij verdruk drukt in plaats van de herhaling af te kijken er een lichte hapering lijkt te zijn tot jij weer bij het spel bent. Dit voelde apart aan in een spel waar alles een stuk sneller lijkt te zijn als vorige jaren.

Is het dit jaar genoeg?

Pro Evolution Soccer zit elk jaar in een moeilijke situatie. Aan de ene kant zijn er mensen enorm enthousiast over de game. Maar kiezen dan vervolgens toch weer voor die andere voetbalgame. Of de verbeteringen in de gameplay ervoor zorgen dat dit jaar anders wordt valt nog te bezien. Maar het spel voelt wel erg goed aan en dat is toch wel heel belangrijk in een game waar je een heel jaar lang mee moet doen.

Ga jij Pro Evolution Soccer 2018 halen? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek