Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Gamescom 2017: Project CARS 2

Project CARS 2

Het race genre was weer goed vertegenwoordigd op Gamescom met spellen zoals Need for Speed, GT Sport,F1, Forza en Project CARS. Hieronder mijn ervaring van Project CARS 2.

Met een groot scherm waar spectaculaire beelden op worden getoond, meerdere simulators, 2 rijen met PS4’s achterin en een dikke McLaren heeft Namco Bandai flink uitgepakt voor Project CARS 2. We gaan dan ook met z’n vieren naar de stand en gaan achter een PS4 staan. Op het grote scherm staat soms vermeld dat dit een beta versie betreft en nog verbeteringen toegepast kunnen gaan worden. Met zo’n dikke stand hebben we zin om deze game te spelen. Daar gaan we dan.

De demo geeft ons 3 keuzes. Ik kies dan een Ferrari om over de Nürburgring te racen. De andere kiezen toevallig de andere races. Het spel begint en het valt me direct op dat de graphics niet zijn wat we verwacht hadden. Ik durf zelfs heel slecht te zeggen. Grafisch lijkt het op een game van 10 jaar geleden. De 4k setup die ze hadden zorgt er dan wel voor dat de slechte graphics super scherp zijn en dat maakt het bijna onmogelijk om daar overheen te kijken.

De race begint en ik geef gas. De eerste bocht komt op en ik rem. De auto vliegt rechtdoor en het lijkt alsof ik op ijs aan het rijden ben. Ik probeer nog in te sturen maar de auto blijft rechtdoor gaan en knal tegen de muur. Reset werkt niet omdat er auto’s in de buurt zijn en krijg hem amper in reverse. Eenmaal laatste kan ik de auto resetten. Bocht 2 zelfde verhaal. Wil je de auto door de bocht krijgen dan zul je heel vroeg moeten remmen en als je bijna stil staat dan krijg je opeens grip en stuurt de auto de bocht in. Ik rij de race uit en ga verwonderd en teleurgesteld naar buiten.

Eenmaal buiten de stand vroegen we ons allemaal hetzelfde af: “Is het de bedoeling dat de game zo’n vreemde besturing heeft? Zou een race-wheel deze ervaring verbeteren?” We zullen het nog even moeten afwachten, maar een vreemde ervaring was het wel.

Mocht jij deze game gespeeld hebben dan horen we hieronder graag wat jij ervan vond.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek