Gamescom 2017: The Crew 2 – Chaotische geweldigheid!

ubisoft the crew 2 racing gamescom

Ubisoft stond ook weer gezellig op gamescom met een paar games. Een van de uitschieters was toch echt The Crew 2 die totaal vernieuwd is om nog meer speelplezier te geven. Ik heb hem mogen spelen en man óh man, wat een vet spel is het geworden zeg!

Iedereen kent het spel van Ubisoft wel, The Crew. Dit jaar stond Ubisoft met zijn vervolgtitel van de game op gamescom in Keulen. De snelheid opzoeken in elke discipline wat een motor bevat, dat is toch gewoon lekker?

Ubisoft wilde geen moment speelplezier van ons afnemen toen wij de kamer in stapte om The Crew 2 te zien. Geen presentatie maar een korte uitleg over wat er verbeterd was en hoe de controls werkte, dat is alles wat wij meekregen. Daarna werd ik met nog een paar gelukkigen in de kersverse game gedropt. Vanaf het begin was al duidelijk dat de game een totale make-over heeft gekregen op gebied van gameplay maar ook grafische wijze.

Een van de voornaamste, nieuwe gameplay aspecten was dat je kon switchen tussen auto, boot en vliegtuig zonder enige laadscherm. Dit maakte het spel extra leuk want zo kan je met een vliegtuig heel hoog vliegen en plotseling veranderen naar een auto op 2 kilometer hoogte. Dit vraagt om waanzinnige stunts zodra de game volledig uitkomt.

Tevens zitten er nieuwe disciplines in. Een daarvan was motorcross, deze heb ik natuurlijk ook getest. Een leuke discipline die geen moeite kost, moddervet is, en alles raakt qua elementen. Dit jaar zijn er dan ook speciaal voor iedere discipline stukjes in de open wereld die toegewijd zijn aan bijvoorbeeld motorcross, autocross, boat racing, enzovoorts.

Wij gaan het spel zeker oppikken en we kunnen nu al niet meer wachten totdat de beta verschijnt!

Kijken jullie uit naar The Crew 2 van Ubisoft? Wat vonden jullie van The Crew (1)? Laat ons jou mening horen hier beneden!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek