Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  13 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Gamescom 2017: Xbox One X – Wat een beest

Wij waren afgelopen week op de Gamescom in Duitsland en daar hadden wij de mogelijkheid om de Xbox One X live te zien en te testen. Maakt de console op een eerste indruk haar verwachtingen waar? 

Deze console generatie is een rare. Consoles krijgen namelijk upgrades midden in hun cycles. Dan praten we niet over kleinere varianten maar de grafische kracht van de console gaat ook omhoog. De Xbox One X beloofd native 4K gaming, daar waar de PlayStation 4 Pro dit niet biedt. Dit zou de console gelijk de meest krachtige console tot nu toe maken.

Zoveel kracht in een klein pakket

Tijdens de presentatie worden we in een kamer gezet om te wachten. De Xbox One X staat hier al opgesteld in glazen kasten en gelijk denk ik aan de Xbox One S die thuis staat. De X is daadwerkelijk kleiner. Hoe snap ik niet helemaal, maar het is een knap staaltje design om een krachtigere console in een nog kleinere body te krijgen. Hopen dat hij net zo stil is als de Xbox One en de S.  De One X lijkt ook enorm op de slim versie qua design, een enorme stap vooruit op de eerste One console.

Xbox One X

Op het grote doek, let’s play

In het theater aangekomen krijgen we een tentoonstelling over de Xbox One X. Het geluid wordt aangestuurd door Dolby boxen en de hype word er lekker ingebracht. De specs komen nog een keer naar boven en op papier is dit echt de krachtigste console tot nu toe. Dan is het tijd om te spelen. Ik word achter Gears of War 4 gezet op prachtige hoge resolutie schermen en voor mij staat de console. Hoeveel geluid hij maakt kan ik niet zeggen door achtergrond geluiden, maar wat is die mooi op het eerste gezicht. Het scheelde dat ik Gears of War al had gespeeld en dus een beetje kon vergelijken hoe het eruit zag. Een wereld van verschil kan ik zeggen na een eerste blik. Alles speelt enorm vloeiend en het is weer voor het eerst in lange tijd dat ik even de moeite nam om het personage te stoppen en het zicht in mij op te nemen. De stenen muren, de personages om mij heen, het is allemaal zo enorm scherp. De Xbox One X is een beest op zichzelf en Microsoft lijkt er enorm veel vertrouwen in te hebben. Ik ben benieuwd!

Ga jij de Xbox One X kopen? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Zeettoxype
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Goof001
Profielfoto van dglavimans
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93