Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  3 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

Gamescom: Blade & Soul Gunslinger class krijgt trailer, screenshots en meer!

Rise of the Gunslinger

Het embargo is eraf, en de informatie mag naar buiten! Blade & Soul krijgt een nieuwe class met heel veel content. De Gunslinger zal vanaf 13 september te spelen zijn in ”Rise of the Gunslinger” en er komen nog meer updates aan! Als jij je nu aanmeld, krijg je een gratis Gunslinger item!

Blade & Soul kwam in 2016 naar het Westen van ons wereldje toe, nadat de game in Azië wel al eerder uitkwam. De game heeft in die tijd al meer dan 16 grote updates gehad met meerdere classes, dungeons en raids. Ook zijn er al twee expansions verschenen. De game heeft dit jaar op Gamescom voor het eerst E-Sports geïntroduceerd voor Blade & Soul!

Rise of the Gunslinger zal vanaf 13 september te spelen zijn! Vanaf dat moment zal de game elke maand een patch krijgen met nieuwe content en meer! Ook krijgt B&S een crafting re-vamp. De Tower of Memory zal voorlopig het grote event zijn. Er zal binnenkort een nieuwe expansion aan worden gekondigd, deze zal de level cap verhogen en nieuwe zones introduceren. Deze zal The Fallen Aransu School heten en zal deze winter verschijnen!

De Gunslinger…

speelt erg snel, de class is bedoeld voor utility en snelle Damage Per Second (DPS). Hij draagt dual-wield pistols. Je hebt een Flame & Shadow Spec om uit te kiezen, deze veranderen de playstyle wel degelijk. Ik heb zelf de class mogen spelen en was erg onder de indruk! De class kan in Overdrive gaan voor extra skills en hogere damage. Hij speelde erg soepel en snel. Ik was tevreden en zal de class zeker gaan proberen! De Gunslinger is perfect voor mensen die snel spelen! Ik heb alle skills mogen testen, alle combinaties en alle mechanics en ik heb elke seconde genoten! De class is een waardige toevoeging aan Blade & Soul!

Ga jij de class spelen?! Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Hier beneden de officiële trailer!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek