Gamescom 2017: LEGO Ninjago

Lego Ninjago Gamescom

Voorheen konden jullie al een aantal eerste impressies lezen over games die wij op Gamescom gespeeld hebben! Ook op de maandag, nu Gamescom voorbij is, hebben wij wel nog wat leuke en frisse meningen voor jullie klaar staan! Ik heb mij verplaatst naar de booth van Warner Brothers om een kijkje te nemen naar: LEGO Ninjago

Ninjago was en is nog steeds één van de populairdere concepten binnen LEGO! Dat blijkt, aangezien het concept een nieuwe game krijgt. De game zal op 22 september 2017 uit gaan komen voor Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en PC! Steeds meer van dit soort games zullen ook op de Switch uitkomen, wat de nieuwe console ook wat meer leven geeft! Nou, ik kwam binnen bij WB, en zo werd ik achter een PS4 geplaatst en begon ik met spelen! Bekijk hier beneden eerst even een trailer om een ideetje te krijgen van de game!

De demo die ik speelde begon met een stad die volledig verwoest werd, ik op mijn serpent-achtige draak vloog door al dit vliegende puin heen om vijanden uit de lucht te schieten, al deze chaos voelde super intens, vooral voor een LEGO game! De developer vertelde mij ondertussen dat de game inderdaad een beetje verder pushed dan een game die alleen bedoeld is voor de kiddo’s. Het bouwen van wapens om door een muur heen te blazen voelde goed, een beetje simpel, maar goed! Combat en movement voelde vloeiend!

De combat zat vol met gekke combinaties, het springen door de lucht en ga zo maar door. Ook finishing attacks waren dit maal aanwezig. Al met al had ik een goede ervaring met de kleine tien minuutjes die ik gespeeld heb! Fans van LEGO games zullen waarschijnlijk blij worden van een titel als deze. De game zat ook vol met humoristische one-liners en een boel leuke dialogen! Het enige wat ik persoonlijk miste in de demo was een learning curve of het vliegen van de draak, het duurde even voordat ik de controls goed doorhad!

Ga jij Ninjago spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek