SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Gamescom: Nieuwe Game Jurassic World Evolution aangekondigd

Gamescom is net begonnen en de eerste nieuwe aankondiging is binnen: Jurassic World Evolution. De game zal een building game worden zoals Zoo Tycoon. Alleen kan je hier je eigen Jurassic Park bouwen en creëren. De game wordt verwacht in de zomer van 2018. Bekijk hieronder de eerste trailer van deze game.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk