SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Gamescom: Nieuwe trailer Assassins Creed Origin bij de Xbox Live Show

Tijdens de live show van Xbox tijdens Gamescom, werden we getrakteerd op een nieuwe trailer voor de Assassins Creed Origin. Kijk hieronder naar deze nieuwe trailer, met de opwachtingen van Julius Ceasar en Cleopatra.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk