GameStop over de Nintendo Switch

Langzaam begint er nieuwe informatie te komen over de nieuwste Nintendo console, de Nintendo Switch. GameStop heeft nu op een bespreking gezegd dat zij denken dat de Switch wel eens de lat hoger kan legen in de gaming industrie.

Tijdens de kwartaal bespreking zei CEO Paul Raines het volgende over de Nintendo Switch:

“The Nintendo Switch, which I played at Nintendo a few weeks ago–we believe could be another game-changer that will expand the audience for gaming,” the executive said.

Nintendo Switch

Naast deze positieve woorden over deze console zijn er ook nog wat statistieken naar buiten gebracht. 27 procent van de mensen bij GameStop weten van de Nintendo Switch af. Dit zelfde percentage wilt ook de console gaan kopen wanneer hij uitkomt. Volgens de GameStop CEO is dit gelijk aan het aantal mensen dat zo dacht over de Xbox One toen deze uit kwam. Wel zegt de beste man dat dit nog hoger kan oplopen wanneer Nintendo haar evenement heeft gehouden in januari:

The company pointed out that this figure could go higher after Nintendo’s Switch news event in January. During that event, Nintendo will announce the console’s price, specs, and launch lineup.

Er zijn dus heel wat ogen gericht op de nieuwe console van Nintendo. Welk terug wilt slaan na de situatie die is ontstaan met de Wii U. Over de launch gaan veel geruchten waaronder het verschijnen van een nieuwe Mario game. Misschien opmerkelijker is het nieuws dat er een nieuwe Pokemon console naar de Nintendo Switch komt. We hebben dus heel veel om naar uit te kijken de aankomende weken. Het wordt een spannende tijd voor Nintendo en de fans van het bedrijf!

Kijk jij ook al uit naar de Nintendo Switch en ga jij het evenement in januari ook live kijken? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek