Gears 5 best verkochte Xbox game van deze generatie

Gears 5 Bound by Blood

Gears 5 breekt een record voor Xbox One deze generatie. The Coalition  weet het najaar goed in te luiden voor Microsoft met meer dan 3 miljoen spelers in het eerste weekend. Deze cijfers zijn inclusief Game Pass spelers.

Met gemak is het aantal verdubbeld ten opzichten van Gears of War 4 en is Gears 5 de meest gespeelde Xbox Game Studios titel in de eerste week sinds Halo 4 uit 2012. Gears 5 had op PC maar liefst drie maal zo veel spelers als zijn voorganger. Hiermee is het de beste Xbox Game Pass voor PC launchtitel en de beste titel van de studio op Steam.

Al deze prestaties komen niet zomaar ergens vandaan en het mag dan ook duidelijk zijn dat de nieuwe Gears titel goed wordt ontvangen door de fans. Ook wij waren zeer te spreken over Microsoft’s nieuwste actie-shooter. Wij gaven de game en 9 van de 10. “Gears 5 is een fantastische game en blijft zich als franchise zijnde onderscheiden van de concurrentie. De nostalgie is aanwezig, de gameplay speelt lekker weg, er is meer dan genoeg content en de game ziet er ook nog eens adembenemend goed uit.”

Ben jij al begonnen aan de nieuwe Gears titel op Xbox One of PC? Laat ons dan even weten wat jij tot nu toe van deze gruwelijke shooter vindt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek