Gears 5 toont nieuw personage en geweer

Gears 5 Microsoft Gears of War Epic Games Xbox

Een groot deel van Gears 5 hebben we al gezien tijdens Microsoft’s E3 presentatie dit jaar. Nu de game bekend is gemaakt, is de studio achter de game bereid om kleine details te geven over het spel.

Gistermiddag is er een tweet geplaatst via het officiële Gears of War account op Twitter. Zij postte een kersverse screenshot met daarop drie Gears soldaten te zien, waarvan één nieuw gezicht.

Een nieuw personage brengt dan ook een nieuwe geweer met zich mee, zoals (bijna) in ieder deel. Dit keer lijkt het op een nieuwe variant van de bekende “Lancer Assault Rifle”.

https://twitter.com/GearsofWar/status/1011276207101337600

Gears 5; Gears of War met een andere hoofdrol speler

In Gears 5 zal Kait Diaz de hoofdrol spelen, een personage die in het vorige deel ook aanwezig was. Hierin speelde zij echter een assisterende rol in plaats van de protagonist. Marcus Fenix komt wel terug maar zal geen hoofdrol meer spelen. Hij is te zien in de trailer van Gears 5.

De titel heeft echter ook een make-over gekregen. Gears of War gaat nu door het leven als “Gears (vul hier een cijfer in)”. Volgens Microsoft’s Aaron Greenberg ziet de titel er beter uit afgekort. De afkorting staat echter al sinds deel één bij de community in hun vocabulair.

Kijken jullie al uit naar Gears 5, laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek