Gears of War 4 verschijnt 11 oktober

gears of war 4

Microsoft en developer The Coalition hebben de release datum van de shooter Gears of War 4 bekend gemaakt. De game ligt vanaf 11 oktober in de winkels en is exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One.

Voordat het echter zover is, kunnen Xbox One bezitters nog deelnemen aan verschillende beta’s. De eerste beta van de game start op 18 april en is toegankelijk mits je de Gears of War: Ultimate Edition aangeschaft hebt. Deze box kan je op zowel PC als Xbox One hebben gekocht, maar de beta is uiteindelijk alleen te spelen op de Xbox One. De open beta volgt tenslotte op 25 april. Deze is voor iedere Xbox One bezitter beschikbaar en zal te spelen zijn tot 1 mei.

Naast de informatie over de beta’s is ook de box art bekend gemaakt geworden. Rod Fergusson, het hoofd van The Coalition, postte een tweet met daarin de box art vanochtend op zijn persoonlijke twitter.

De box art toont de hoofdpersoon, JD Fenix, de zoon van Gears of War 1 tm 3 protagonist Marcus Fenix en zijn teamgenoten Kait Diaz en Del Walker. Lees in dit artikel meer over de cast en personages van Gears of War 4.

Fergusson gaf ook informatie over de beta’s weg in onderstaande video. Hij zegt hierin dat de eerste beta voornamelijk zal draaien om technische aspecten. Zo willen ze voornamelijk de servers testen en met de feedback van gamers de multiplayer verbeteren. Ook bevestigt Fergusson dat de game co-op splitscreen zal gaan bevatten. Deze zal echter alleen in 30 fps beschikbaar zijn, omdat deze feature veel van je console vraagt. Speel je de multiplayer alleen, dan loopt ie op 60 fps.

Gears of War 4 verschijnt vanaf 11 oktober in de winkels en in de Marketplace. Ga jij de game halen? En wat vind je van de box art? Laat je mening horen in de comments!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek