Gears of War 4 komt met Halloween multiplayer mode

Meerdere grote games vieren Halloween op een of andere manier. Gears of War 4 developer The Coalition heeft ook voor hun game een event aangekondigd. De Dodgeball multiplayer mode krijgt een remix met een Halloween thema. Daarbij komen de pompoen hoofden weer terug. Pumpkin Ball is het nieuwe Dodgeball. Het is een veel snellere ervaring.

Spelers blijven minder lang dood door verminderde respawn tijden. De precieze tijd bedraagt één seconde. Daarnaast is er minder respawn protection. De actie in de matches zal veel sneller gaan. In het normale Dodgeball gaan teams van vijf spelers elkaar te lijf door het vermoorden van elkaar. Teammates die downed zijn kunnen alleen teruggebracht worden door een tegenstander om te brengen en vijf seconden te wachten.

Gears of War Halloween

De Pumpkin Ball matches spelen zich af in de wat donkerdere maps van Gears of War 4. Daar vallen natuurlijk de Fallout, Forge, Harbor, Impact en de Lift onder. Spelers kunnen in Pumpkin Ball bonus XP beloningen verdienen. Daarnaast komen pumpkin heads terug voor de nieuwe mode. Het ontwerp daarvan is gebaseerd op de Juvie enemy. Spelers met interesse in nieuwe gear kunnen zich verheugen op de Halloween Elite Pack. Deze komt vandaag uit. De pack is een twist op de normale Elite Gear Pack en bevat gegarandeerd een kaart van Epic of Legendary quality. Alle Legendary kaarten uit de Halloween pack zijn exclusiev in de Day of the Dead Legendary Collection. Deze is beschikbaar tot 1 november.

The Coalition liet naast de Halloween updates wat informatie over plannen voor de toekomst van Gears of War 4 los. Er komen zwaardere straffen voor rage-quitters, de voetstappen van teammates worden beter hoorbaar en er komen een aantal fixes. Vooral een probleem waardoor matches beginnen zonder een vol roster van spelers moet gemaakt worden. De developer zag de prioriteit voor deze fix en is er dan ook snel mee aan de slag gegaan.

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek