Gears of War 4 Launch Trailer is drie weken te vroeg

Gears of War 4

Gears of War 4 verschijnt over ongeveer drie weken voor de PC en Xbox One. Dit is één van de vele games die werden aangekondigd tijdens Microsoft’s persconferentie op de E3 als een ‘play anywhere’ titel. Dit houdt in dat je de game zowel op PC als op Xbox One kunt spelen. Hiervoor hoef je de game maar één keer te kopen. Daarna kan je de game op beide platformen spelen. Alleen, of samen met je vrienden.

Je kunt bijvoorbeeld op je Xbox One spelen tot aan checkpoint X. Tijdens je pauze op kantoor kun je op je Windows 10 laptop gewoon doorgaan waar je gebleven bent. Handig he?

Gears of War verschijnt op 11 oktober voor de Xbox One en Windows 10 PC. Eigenaren van de Ultimate edition kunnen vier dagen eerder al aan de slag met de nieuwe shooter.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek