Geen Cross-Play voor Diablo 3

diablo switch

Zoals al bekend is Blizzard’s Dungeoncrawler Diablo ook onderweg naar de Nintendo Switch. De PC franchise heeft Diablo 3 al geport naar Playstation 4 en Xbox One. De Switch is ook eindelijk aan de beurt.

Nu de klok rond is, gaan er verschillende geruchten de rondte over zogenaamde cross-play voor Diablo 3. Nu Sony eindelijk groen licht heeft gegeven voor Fortnite cross-play zou deze feature een standaard kunnen worden binnen third-party games. Helaas, gaat deze lol niet op voor Diablo 3. De game zal geen cross-play ondersteunen tussen PC en consoles. Consoles onderling kunnen ook niet met elkaar communiceren tenzij Playstation spelers samen met Playstation spelers, spelen.

Alhoewel het niet aan de horizon ligt, wordt de feature niet uitgesloten voor de toekomst. Blizzard meldt dat er voorlopig geen plannen te zijn:

“While we love the idea of bringing our players together across platforms, we do not have any plans to implement cross-platform gameplay for Diablo at this time.”

Kijk jij uit naar Blizzard’s Diablo 3 op Nintendo Switch? De game zal met alle DLC ingebakken verkrijgbaar zijn. Mis jij de cross-play feature in deze titel? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek