Geen Season Pass voor Mass Effect: Andromeda

mass effect andromeda

De nieuwste toevoeging aan de Mass Effect franchise zal content na de release op een andere manier verkrijgen dan dat we gewend zijn via de traditionele seizoenspassen. Dit bevestigde Aaryn Flynn via Twitter.

Aaryn Flynn, GM van BioWare bevestigde onder andere dat de game geen Season Pass zal krijgen. Hij regeerde simpelweg met ‘Nope’, toen hem direct werd gevraagd of Mass Effect: Andromeda een Season Pass kreeg. Daarnaast liet hij weten dat de game niet ondersteund zal worden in het Arabisch, tenminste niet zodra de game uitkomt. Maar net als de Nintendo Switch port is het niet uitgesloten als er veel vraag naar zou zijn.

Toen Aaryn Flynn werd gevraagd of de DLC van de game gratis werd aangeboden, enkel multiplayer content, of ook Story content. Antwoordde hij: “We’ll talk more about that later :)”

Mass Effect: Andromeda is niet de eerste EA game die geen Season Pass heeft gekregen om extra content aan de game toe te voegen. Ook Titanfall 2 heeft geen Season Pass. Alle DLC van deze game worden gratis aangeboden. Het blijft nog onduidelijk of hetzelfde geldt voor BioWare’s RPG. Zodra we meer weten, lees je het hier terug.

Mass Effect: Andromeda verschijnt 21 maart voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Net zoals de meeste EA games zal de game eerder bespeelbaar zijn voor EA Acces leden.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek