Geen toekomstige updates meer voor Battleborn

Battleborn Header

Battleborn, de hero-shooter van de ontwikkelaars achter de Borderlands franchise, zal na de herfst-update geen nieuwe content, of grote updates meer ontvangen. De servers blijven gewoon online.

Dit nieuws komt direct vanuit de Creative Director Randy Varnell, die het volgende schreef op de forums:

“As of this week, there will be no more Battleplans and there is currently no planned content after the Fall Update.”

De herfst-update zal nieuwe skins, gebaseerd op Borderlands, ontvangen. Daarnaast zullen er nieuwe Finisher boosts en taunts worden toegevoegd. Kleine balans updates ontbreken ook niet bij de laatste patch voor de hero-shooter van 2K.

Varnell geeft aan dat hij vanaf nu werkzaam zal zijn binnen het team dat werkt aan de nog niet aangekondigde game van Gearbox. Velen geloven dat het gaat om Borderlands 3.

“I’ve been working on Battleborn nearly exclusively since 2012, and in some ways, that work stretches back to 2009 for me,” verteld Varnell. “It’s been a long labor of love with many of my good friends at Gearbox, and I’m proud to have shared that journey with you, our community. Your spirit and loyalty have been a constant inspiration to the team at Gearbox.”

Battleborn verscheen in mei 2016 maar flopte nogal, ondanks de algemeen positieve review scores. De voornaamste reden hiervoor is dat game ongeveer gelijkijdig verscheen met Blizzard’s Overwatch. De hero-shooter van de makers achter World of Warcraft en Starcraft bleek toch wat populairder te zijn.

Wij gaven Battleborn een score van 7. Je kunt de hele review hier lezen. De multiplayer mode van Battleborn is een tijdje geleden Free-to-play geworden.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek